`
Frank Boogaard
Bronzen beelden
Blog archief


Crowdfunding
datum 27 september 2011


Crowdfunding is ruimte schenken.

In gezelschap van vreemde mensen kunnen van die situaties ontstaan, waarin je je niet helemaal thuis voelt. Vaak krijg je niet de ruimte die je nodig hebt waardoor je niet kunt zijn wie je bent. In tegenstelling tot ontmoetingen waar wel voldoende ruimte genomen kan worden om jezelf te zijn.

Het verschil tussen ruimte krijgen of ruimte nemen is het verschil tussen leven en geleefd worden. Het verschil tussen energie krijgen of moeten geven, inspiratie versus frustratie.
Wanneer ruimte wordt geschonken ontstaat er een gevoel waarin goed gefunctioneerd kan worden. Ruimte is een gebied waarin het kan stromen, wervelen. Een gevoelswereld waarin inspiratie ontstaat bij de gratie van andermans bereidheid ruimte te geven. Hoe zuiverder de ruimte aanvoelt des te groter de cirkel kan worden. In de onzichtbare interactie tussen mensen wordt de inspiratie aangereikt. Het zijn ontmoetingen waarin ik ruimte krijg om mijn centrum te creëren in “the invisible circle”.

wave

Meer info over dit beeld    naar foto pagina bronzen beeld waveafstandhouder


Laat de stroming in deze ruimte stollen of bevriezen en bewaar het gevoel van de drive die de stroom gaf, en de basis van mijn unidentified visible objects is gelegd. Wanneer ik mijzelf buiten de stroom plaats en daarvoor de open kern achterlaat is er een visualisatie van een intermenselijke contact.

CROWDFUNDING is de vermaterialiseerde versie van mijn ruimte. U schenkt de mogelijkheid tot ruimte en als dank voor uw belangstelling hechten ik en mijn collega’s er belang aan u de gelegenheid te schenken mee te kijken in onze kleine wereld van een ondernemend kunstenaar.

Een ondernemer in “The invisible circle” als basis voor een economisch zelfstandig kunstenaar.   

beeldmerk handtekening beeldendkunstenaar Frank Boogaard   U ziet een tekstblok met het meest recente blog van Beeldend Kunstenaar Frank Boogaard getiteld Crowdfunding . Een persoonlijk blog van Frank Boogaard Bronzen Beelden, met informatie over het leven en werken aan zijn bronzen beelden.

Frank Boogaard is een beeldend kunstenaar die emoties vangt en vorm geeft
in bronzen beelden als zijn het bewegingen.

Grootse gebaren, bewegingen, verstild en bevroren in brons.
Lyrisch abstracte bronsplastieken waarvan de kleur een extra dimensie toevoegt aan de beweging.
De abstracte bronzen beelden van Frank Boogaard zijn uniek gegoten.
Deels worden de abstracte bronzen objecten gepolijst voor een nog mooiere uitstraling.
Op deze pagina getoond bronzen beeld is recent gemodelleerd .
Keywords voor deze site zijn:
Frank Boogaard, beelden, beeldjes, brons, bronzen, bronzentuinbeelden, bronzenbeelden, bronzen beeldjes,
beeldende kunst, abstracte kunst, kunstenaar, ontwerper, vormgever, cursus, abstract, webdesign,
opdrachten,